Καλλιαντέρη Άννα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Άννα Καλλιαντέρη

Η Καλλιαντέρη Άννα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Ναύπακτο. Απέκτησε το βασικό της πτυχίο στην επιστήμη της Διαιτολογίας και Διατροφής το Μάϊο του 2014, από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της, έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε ερευνητικά προγράμματα για την παχυσαρκία στα παιδιά και την διατροφική αγωγή για την αντιμετώπιση εκφυλιστικών παθήσεων.

Κατά την πρακτική της άσκηση, εργάστηκε ως βοηθός διαιτολόγου και συμμετείχε στην αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας. Παρακολουθεί τις εξελίξεις της επιστήμης της Διατροφής και Διαιτολογίας συμμετέχοντας σε συνέδρια και ημερίδες.

Το 2014-2015 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικόυ Κέντρου Διατροφικών Διαταραχων της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED), με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ασκώντας το επάγγελμα του Διατροφολόγου-Διαιτολόγου. Από τον Ιανουάριο του 2015 συνεργάζεται ως Διαιτολόγος με τον Δρ. Κανελλάκη Σπυρίδωνα για την εταιρία Nutriscience. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).

 211 18 30 565


Linkedin