Ελένη Κάλλη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ελένη Κάλλη

Η Ελένη Κάλλη γεννήθηκε στο Βόλο και απέκτησε το βασικό της πτυχίο από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών το 2015. Το Σεπτέμβριο του 2015 εισήχθη με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή” με κατεύθυνση “Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων-Υδάτων & Δημόσια Υγεία” του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο αναμένεται να ολοκληρώσει το 2017.
Το έτος 2013-2014 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στα Γενικά Νοσοκομεία Αθηνών “Αλεξάνδρα”, Παίδων “Παν. & Αγλαΐας Κυριακού”, στη βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών ΕΨΑ Α.Ε. και σε παιδικό σταθμό του Δ. Καλλιθέας.
Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, ασχολήθηκε ερευνητικά με την επίδραση της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών στον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ασθενείς με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.
Έχει παρακολουθήσει συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με τον ευρύτερο τομέα της Διατροφής & Δημόσιας Υγείας.
Εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές και συνέδρια.
Το 2013-2014 συμμετείχε ως ερευνήτρια-διαιτολόγος στο κλινικό πρωτόκολλο ερευνητικής μελέτης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στην Αθήνα για την εταιρεία Nutriscience.

Επικοινωνία