Πέμπτη, Σεπτέμβριος 21, 2017

Ομιλία στο Βόλο με θέμα "Διατροφή, 3η ηλικία και Μακροζωία"

Η Δρ. Βλαχάβα Μαρία ήταν καλεσμένη στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ομάδα Συνεργασίας Βόλου την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Η συνεργάτις της Nutriscience στο Βόλο είχε ως θέμα ομιλίας:  "Διατροφή, 3η ηλικία και Μακροζωία". Ομιλία Οδηγοί Βόλου 3

Περισσότερα...

1ο Πανελλήνιο Σχολείο Σακχαρώδη Διαβήτη

1o panellinio sxoleio sakxarodi diaviti diaititiki kai nosileftiki frontida 15049 XL

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης, η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας- Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων και σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, διοργανώνουν από κοινού το 1ο Πανελλήνιο Σχολείο Σακχαρώδη Διαβήτη: Διαιτητική και Νοσηλευτική Φροντίδα που θα διεξαχθεί στις 17-19 Μαρτίου 2017, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Ενημέρωση σε αθλητές/ριες muay thai

Μετά από πρόσκληση του Rama Camp και του kru yai Θεοδούλου Κώστα ο διαιτολόγος της Nutriscience κος Σωτηρίου Μάλαμας έκανε μια ενημέρωση-παρουσίαση πάνω στο ρόλο της διατροφής στο Muay thai και ακολούθησαν μετρήσεις στις αθλήτριες και αθλητές. Οι μετρήσεις αυτές αποτελούν και την αρχή μιας συνεργασίας που έχει ως στόχο να δείξει ότι η αθλητική επίδοση είναι άρρηκτα δεμένη με τη διατροφή και τις διατροφικές μας επιλογές. Οι αθλήτριες/ες θα μπουν σε ένα πρόγραμμα διατροφής και παρακολούθησης, ώστε από μεριάς διατροφής και σωματικού βάρους να είναι στο σωστό δρόμο και να μπορούν να αποδώσουν αγωνιστικά το καλύτερο δυνατόν!

15007670 10211320713314285 989452349 o

Περισσότερα...

Ενημέρωση στο ΚΑΠΗ Μελισσοχωρίου

Ο διαιτολόγος της Nutriscience Σωτηρίου Μάλαμας μετά από πρόσκληση έκανε ενημέρωση στο ΚΑΠΗ Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης περί της διατροφής στην 3η ηλικία. Η ενημέρωση-παρουσίαση κινήθηκε γύρω από τις ανάγκες του οργανισμού στην 3η ηλικία και τη σημασία της διατροφής και του φυσιολογικού σωματικού βάρους.

20161018 191603

Περισσότερα...

Η Nutriscience στον 3ο Αγώνα Μνήμης Μικρασιατικής καταστροφής

Η διαιτολόγος της εταιρείας μας, Λυμπεροπούλου Κατερίνα συμμετείχε στον 3ο Αγώνα Μνήμης Μικρασιατικής καταστροφής στη Νέα Κίο του δήμου Άργους – Μυκηνών, το Σάββατο 17/9/2016 παρέχοντας υποστήριξη στους δρομείς –μαραθωνοδρόμους που συμμετείχαν.
Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε λιπομέτρηση στους αθλητές/τριες κατά τη διάρκεια του αγώνα και έδωσε πληροφορίες πάνω σε θέματα που αφορούν τη σύσταση σώματος στον καθένα ξεχωριστά. Ενημέρωσε δε τους αθλητές για τον κρίσιμο ρόλο που κατέχει η σύσταση του σώματος καθώς και η σωστή διατροφή για μια καλή επίδοση σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα όπως ο μαραθώνιος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας, ο οποίος επιδιώκει με κάθε τρόπο να προβάλει την αξία του αθλητισμού, της προστασίας της υγείας και της σωστής διατροφής.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν!

14438861 1249721068392433 1409503087 o

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 7