Πέμπτη, Σεπτέμβριος 21, 2017

NUTRISCIENCE Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η NutriScience δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διατροφής. Αναλυτικότερα, αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση προγραμμάτων διατροφικής αγωγής και διαιτητικής υποστήριξης σε εταιρικούς και επαγγελματικούς χώρους, εταιρείες τροφίμων καθώς και σε ομάδες ατόμων και ιδιώτες:

 

 • NutriConsultancy - Εταιρική Διατροφική Συμβουλευτική

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων διατροφικής συμβουλευτικής σε δύο άξονες.

  Α) Σχεδιασμός προγραμμάτων διατροφικής αγωγής στο προσωπικό της εταιρείας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας σας απέναντι στους εργαζομένους σας. Παρέχοντας συμβουλές για βελτίωση της διατροφής και του τρόπου ζωής, οι εργαζόμενοί σας θα βελτιώσουν την υγεία τους και θα αυξήσουν την απόδοσή τους. Το πρόγραμμα διατροφικής αγωγής σχεδιάζεται και εφαρμόζεται κατά περίπτωση ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος (π.χ. ωράριο, διαθεσιμότητα γευμάτων κ.α.) και του ανθρώπινου δυναμικού σας.

  Β) Υποστήριξη διατροφικών ισχυρισμών Ενισχύστε την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων/ υπηρεσιών σας προβάλλοντας τα διατροφικά τους πλεονεκτήματα. Η επιστημονική μας ομάδα μπορεί να επιληφθεί του σχεδιασμού διατροφικών ισχυρισμών που αναδεικνύουν την διατροφική αξία του προϊόντος/ υπηρεσίας σας με στόχο την ορθή διαφήμισή του και την έγκυρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

 • Παροχή Διαιτολογικών Υπηρεσιών σε Κλινικές και Γηροκομεία

  Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και υποστήριξη του Τμήματος Διατροφής σε ιδιωτικούς χώρους περίθαλψης. Αυτό συνίσταται από την οργάνωση της εστίασης (διαιτολόγιο και παρασκευή τροφίμων), διατροφική αξιολόγηση, συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό και σχεδιασμό εξατομικευμένης διαιτολογικής υποστήριξης. Όλα αυτά, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τους διαθέσιμους πόρους της επιχείρησής σας. Η παρουσία του διαιτολόγου μας στο χώρο σας βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας και κατ’ επέκταση το προφίλ της επιχείρησής σας.

 • Παροχή Διαιτολογικών Υπηρεσιών σε Αθλητικά Σωματεία και Γυμναστήρια

  Η σωστή διατροφική υποστήριξη σε χώρους άθλησης διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε χώρους άθλησης γύρω από θέματα που ενδιαφέρουν τους αθλούμενους, όπως ενυδάτωση, αύξηση αθλητικής απόδοσης - αντοχής, μυϊκής μάζας κ.α. Επιπρόσθετα, μπορούμε να παρέχουμε διαιτολογικές υπηρεσίες στο χώρο σας, είτε ομαδικές είτε εξατομικευμένες, όπως διατροφική αξιολόγηση (π.χ. ανάλυση σύστασης σώματος) και σχεδιασμό διαιτολογίου

 • Εξατομικευμένη Διατροφική Υποστήριξη

  Οι διαιτολόγοι της NutriScience παρέχουν εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις στα διαιτολογικά γραφεία της εταιρείας και κατ’ οίκον στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος και Ναύπλιο. Στα πλαίσια κοινωνικής ευαισθησίας η επίσκεψη στα διαιτολογικά γραφεία της εταιρείας μας παρέχεται δωρεάν σε Α.μ.Ε.Α. και με έκπτωση 50% σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

 • Ομάδες Διατροφικής Συμβουλευτικής και Κινητοποίησης

  Πλέον των εξατομικευμένων διατροφικών υπηρεσιών, παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικές συνεδρίες διατροφικής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης. Οι ομάδες αυτές καθοδηγούνται από ψυχολόγο και ειδικά εκπαιδευμένο διαιτολόγο. Στόχοι των ομάδων αυτών είναι: η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, η κινητοποίηση και υποστήριξη της προσπάθειας ρύθμισης σωματικού βάρους, η διερεύνηση της σχέσης τροφής και συναισθημάτων καθώς και διερεύνηση για αποδοχή της εικόνας σώματος.

 • Παροχή διαιτολογικών υπηρεσιών σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά και κατασκηνώσεις:

  Η καθιέρωση σωστών συνηθειών διατροφής και άσκησης αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών ήδη από την προσχολική ηλικία. Οι διαιτολόγοι της εταιρείας μας αναλαμβάνουν τη διαιτολογική υποστήριξη σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Η υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν 6 άξονες:

  1) Εκπαιδευτικές - Ενημερωτικές ομιλίες για τους γονείς σχετικά με την παιδική διατροφή
  2) Σχεδιασμό κατάλληλου διαιτολογίου για τα παιδιά με πλήρη αναφορά σε θρεπτικά συστατικά πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές της επιχείρησης σας
  3) Διατροφική αξιολόγηση των παιδιών και παροχή έντυπων εξατομικευμένων αναφορών στους γονείς σχετικά με την κατάσταση θρέψης και ανάπτυξης του παιδιού τους
  4) Εξατομικευμένη παρακολούθηση στα παιδιά που εντοπίζονται να έχουν διατροφικά προβλήματα
  5) Παροχή εκπαιδευτικού υλικού για τους δασκάλους για την τάξη σχετικά με την καλύτερη επαφή των παιδιών με υγιεινοδιαιτητικές συνήθειες
  6) Οδοντιατρική αγωγή και προσωπική αξιολόγηση κάθε παιδιού.

  Οι υπηρεσίες του διαιτολόγου συμβάλουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερων υπηρεσιών από την επιχείρηση σας ενώ παράλληλα αυξάνουν το αίσθημα εμπιστοσύνης στους πελάτες σας.